Yritysneuvonta

Riihimäki | Nummela | Koko Suomi

Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa avullamme!

Yritysneuvonta

Nummela | Riihimäki | Koko Suomi

Säästä aikaa, vaivaa ja hermoja avullamme!

Yritysneuvonta – apunasi liiketoiminnan kaikissa vaiheissa

  • Yrityksen myynti

  • Sukupolvenvaihdos

  • Yhtiömuodon muutos

  • Omistuspohjan muutokset

Neuvomme sinua kaikissa taloushallintoon, verotukseen ja liiketoiminnan kehittämiseen liittyvissä ongelmissa ja tilanteissa. Tarjoamme laajan paletin neuvontapalveluja, jotka tuotamme itse tai yhteistyössä laajan kumppaniverkostomme kanssa.

Neuvomme kädestä pitäen kaikissa yrityksen perustamiseen ja käytännön asioihin liittyvissä yksityiskohdissa sopivimman yhtiömuodon valinnasta alkaen. Autamme myös muun muassa liiketoimintasuunnitelmien ja rahoituslaskelmien laatimisessa, sekä erilaisten rahoitusvaihtoehtojen selvittämisessä ja hakuprosesseissa.

Meillä ensimmäinen tapaaminen on aina ilmainen, eikä sido sinua mihinkään.

Varaa aika
Kirjanpito kannattaa ulkoistaa alan ammattilaisille

ELY-keskuksen analyysi- ja konsultointipalvelut

Laajempaan liiketoiminnan kehittämiseen tarjoamme kustannustehokkaita räätälöityjä ELY-keskuksen analyysi- ja konsultointipalveluja. Palvelujen kustannuksiin on mahdollista saada ELY-keskuksen myöntämää tukea 75-80 % palveluiden hinnasta. Avustamme yrittäjää myös ELY-keskuksen investointi- ja kehittämisavustusten haussa ja raportoinnissa.

Suomen Tuotekehitysyhdistys ry – laajemmat innovaatio- ja tuotekehitysprojektit

Laajemmissa innovaatio- ja tuotekehitysprojekteissa toimimme yhteistyössä Suomen tuotekehitysyhdistyksen monipuolisen osaajajoukon kanssa.  Suomen Tuotekehitysyhdistys ry eli SYTKY on edistänyt tuotekehitystoimintaa Suomessa vuodesta 1998 lähtien kehittäen toimintatapaa, joka tehostaa yritysten tuotekehityshankkeiden läpivientiä ja mahdollistaa parhaan lopputuloksen.

Business Finland – investointi- ja kehittämisavustukset

Avustamme yrittäjää myös Business Finlandin investointi- ja kehittämisavustusten haussa ja raportoinnissa. Business Finland rahoittaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä, joilla on kykyä ja halua kasvaa vientimarkkinoille, sekä tutkimus- ja kehitysprojekteja, jotka johtavat kansainväliseen kasvuun.

Kumppanimme

Yhteistyössä on voimaa

Laajempien hankkeiden rahoitusratkaisuissa ja vaativissa tuotekehitysprojekteissa toimimme yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Niitä meille on kertynyt laaja verkosto.

Suomen Tuotekehitysyhdistys Ry

Suomen Tuotekehitysyhdistys ry SYTKY on edistänyt tuotekehitystä ja tehostanut kehityshankkeiden läpivientiä jo vuodesta 1998.

Business Finland tarjoaa suomalaisille yrityksille kansainvälistymis- ja rahoituspalveluita, sekä edistää kansainvälistä verkottumista.

ELY-keskukset hoitavat alueellisia toimeenpano- ja kehittämistehtäviä, joihin kuuluvat muun muassa yritysten rahoitus- ja kehittämispalvelut.

Katso myös

Yritysneuvonta ja kehittämispalvelut kaiken ikäisille yrityksille.

Kirjanpito ja taloushallinto

Pyrimme tekemään yrityksen taloushallinnosta mahdollisimman helppoa ja kustannustehokasta – mielestämme tilitoimistopalvelu ei saa olla pelkkä välttämätön kustannuserä, vaan tärkeä investointi!

Lue lisää

Tutustu tiimiimme!

Palvelemme sujuvasti koko Suomen alueella yhteensä seitsemän hengen voimin – tutustu meihin ja valitse yrityksesi liiketoiminnan tueksi taloushallinnon ja yritysneuvonnan asiantuntijatiimi, joka seuraa myös taloutesi isoa kuvaa.

Lue lisää