Kirjanpito ja taloushallinto yrityksille

Riihimäki | Nummela | Koko Suomi

Oma kirjanpitäjä, joka seuraa tarkalla silmällä taloutesi isoa kuvaa

Kirjanpito ja taloushallinto yrityksille

Nummela | Riihimäki | Koko Suomi

Oma kirjanpitäjä, joka seuraa tarkalla silmällä taloutesi isoa kuvaa

Täyden palvelun tilitoimisto

Nummelan Tilitieto & Tilitie Riihimäki

  • Kirjanpito
  • Palkanlaskenta
  • Verosuunnittelu
  • Tilinpäätös
  • Yrityksen veroilmoitus

Meillä tuotetaan vahvalla ammattitaidolla yrityksesi kirjanpito, palkanlaskenta ja tilinpäätös. Kehitämme jatkuvasti raportointia ja yhdessä pystymme keskittymään juuri sinun yritystoimintasi kannalta keskeisiin asioihin.

Näiden lisäksi seuraamme tarkalla silmällä taloutesi isoa kuvaa, kuten yritystoimintaasi vaikuttavia verotuksen muutoksia.

Kirjanpito kannattaa ulkoistaa alan ammattilaisille

Sähköinen kirjanpito – tärkeä työkalu yrityksen toiminnan suunnittelussa

Kirjanpidon tärkein tehtävä on antaa yrittäjälle luotettavaa ajantasaista tietoa yrityksen taloudellisesta tilanteesta. Nykyaikaisten ohjelmistojen ansiosta pystyt seuraamaan näitä tietoja ajasta ja paikasta riippumatta.

Palkanlaskenta osaavan asiantuntijan hoidettavaksi

Meiltä saat kokonaisvaltaista palvelua, joka kattaa kaikki palkkahallintoon liittyvät velvoitteet. Autamme myös laajemmin henkilöstöhallintoon liittyvissä asioissa, kuten esimerkiksi työsopimusten laatimisessa ja työehtosopimusten tulkinnassa.

Tilinpäätös ja sen tulkinta

Tilinpäätöksen ja veroilmoituksen laatimisen lisäksi pystymme analysoimaan sinulle mitä luvut kertovat esimerkiksi yrityksesi vakavaraisuudesta. Meille on tärkeää luoda tilinpäätöstä yhteistyössä asiakkaan kanssa jo tilikauden aikana, esimerkiksi yhteisillä palavereilla.

Meillä ensimmäinen tapaaminen on aina ilmainen, eikä sido sinua mihinkään.

Varaa aika

Katso myös

Yritysneuvonta

Säästä aikaa ja vaivaa avullamme! Opastamme ja avustamme yrittäjää uran kaikissa vaiheissa. Voit kääntyä luottamuksella puoleemme, olitpa sitten uunituore yrittäjä tai kasvua hakeva konkari.

Lue lisää

Tutustu tiimiimme!

Palvelemme sujuvasti koko Suomen alueella yhteensä seitsemän hengen voimin – tutustu meihin ja valitse yrityksesi liiketoiminnan tueksi taloushallinnon ja yritysneuvonnan asiantuntijatiimi, joka seuraa myös taloutesi isoa kuvaa.

Lue lisää